Thursday, June 16, 2011

Férjhez menni?

Férjhez menni vagy nem férjhez menni? Az esetek többségét figyelve nem sok vonzó kapcsolat van. Nagyon sok az elrettentő példa, ami kiábránditja az egyedülállókat. Ott vannak az olyan kapcsolatok ahol egymás felett akarnak uralkodni. Ott van az olyan kapcsolat ahol maguk megvalósitasa a legfontosabb. Ott vannak az olyan kapcsolatok ahol a férj csak arra tartja a feleségét, hogy mosson rá, főzzön neki, nevelje a gyerekeket. Vannak olyan kapcsolatok ahol csak a szex a lényeges. Vannak olyan kapcsolatok ahol lenézik egymást a felek. Vannak olyan kapcsolatok ahol pletykálnak egymásról. Vannak olyan kapcsolatok ahol csúfolják egymást.


Van azonban egy néhány, de nagyon kevés olyan kapcsolat ahol ott van a hűség, a másik tisztelete, a megalázkodás. Az ilyen kapcsolat kivánatos és vonzó. Az ilyen kapcsolatara kell összpontositsunk. Van olyan kapcsolat ahol kölcsönösen akarnak kommunikálni egymással. Van olyan kapcsolat ahol nem kell rejtegetni semmit egymás elől. Ismerik egymást és kölcsönösen tisztelik egymást. Szeretik egymást, noha ott vannak a felek gyenge oldalai.


Te hogy éreznéd magad ha mindenkinek csúfolna a férjed, ha a hátadnál mutogatna? Van olyan hálószoba amelynek lyuk van az oldalán, te hogy éreznéd magad egy ilyenben? Gondolkodj el te rajta. Van olyan felség aki depressziós mert tehetetlennek érzi magát. Nincs mit kezdjen a férje kihágásaival. Egy ideje nem az a lényeg, hogy mit mutatunk mások felé, hanem az hogy mi a valóság. Sokszor lehet egy nagy szakadék a kettő között. Isten nem azt nézni, hogy milyen csavarosan forgatjuk magunkat, hanem ő a szivet nézi. Neki az számit, a sziv tisztasága.


Ha egy apa kezdene el hivogatni a mennyegzőjébe, mennyire öszezavarodnánk.

No comments:

Post a Comment