Wednesday, June 22, 2011

Fed up

"Senki a te ifjúságodat meg ne vesse, hanem légy példa a hivőknek a beszédben, a magaviseletben, a szeretetben, a lélekben, a hitben, a tisztaságban." 1Tim 3:12

Lehet úgy tönkre tenni egy kapcsolatot mintha mise történne. Lehet úgy hazudni, csalni, lopni, mintha mise történne. Az undorodásig lehetne folytatni.
Azt hangoztatják, hogy a szabad szerelem jó. Mindent ki kell próbálni. Még keresztény körben is maradinak nyilvánitanak ha te nem ezt teszed. Azonban nagyon nagy fájdalommal jár. Amikor valaki úgy szeret, hogy semmi sem köti, akkor mászik ki a kapcsolatból amikor épp akar, mi jó van az ilyen kapcsolatban? Te hogy éreznéd magad, ha eldobnának? Ma nagyon divatos lett a szabad szerelem és senki sem akar lemaradni, noha rengeteg csalódással jár. Ne tedd. Megfogod bánni. Noha van olyan személy, aki akkor huzza ki magát, amikor a büneivel szembesitik. Van olyan személy aki szégyenli, hogy vétkezett. Van olyan személy aki azt hiszi, hogy az a bünbánat, hogy nem tagadom a büneimet, amikor prédikálnak, azt mondom, hogy igen ezt én tettem. Azonban a beismeréstől a bünbánatig sok van. Kell bánkódni a bün felett, csak azt bocsájtja meg Isten. Az pedig töredelemmel jár és helyrehozással.

No comments:

Post a Comment